Casa Clara Benissa - Moraira

Beschrijving

Casa Clara is gelegen op een ommuurd domein van 22000m2. Door de rustige ligging met een schitterend uitzicht over het dal, de rots van Calpe en de Middellandse zee, is dit de vakantieplek bij uitstek.

Het domein is verdeeld in 3 delen, die door middel van een tuinmuur en houten poort perfect van elkaar afgescheiden kunnen worden.

Enerzijds het zomerhuis (max. 8 personen) en anderzijds de finca (max. 12 personen).Casa Clara kan ook perfect opengesteld worden voor groepen van 20 personen.

Het 3e deel bestaat uit de conciërgewoning en is volledig afgezonderd.

Adres Casa Clara: Avenida de Mediterrania (- Baladrar) F52, 03720 Benissa (Urb. Fanadix)  Coördinaten: 38.683422,0.085044

 

 

Omgeving

Casa Clara ligt op de heuvelrug van Benissa, vlakbij Calpe en Moraira. Door de hoge ligging heb je een geweldig uitzicht over de rots van Calpe (Peñón de Ifach) en het mooie Moraira.

In de buurt vind u tal van gezellige stranden en baaien, elk met hun eigen specifiek karakter. 

Ook de actievelingen blijven niet op hun honger zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden om prachtige bergwandelingen te maken, al dan niet onder begeleiding. De rots van Calpe kan ook beklommen worden om het unieke uitzicht te bewonderen en achteraf na te genieten op een terrasje langs de kustlijn.

Ook voor de fervente wielertoerist is dit de uitgelezen omgeving. Jaarlijks zakken verschillende wielerteams af naar Calpe en omgeving om hun conditie op peil te houden.

Op minder dan 2 uur rijden liggen de historische steden Alicante, Valencia en Murcia, eveneens met tal van bezienswaardigheden.